duminică, 21 februarie 2010

Magdalena Neuner, Xena intrecerilor olimpice de biathlon

Xena biathlonului, Magdalena Neuner, a oferit o noua demonstratie la Olimpiada, cucerind ultima medalie individuala pusa in joc, la start in bloc.

Pe cei 12,5 kilometri, Neuner nu a avut un debut fericit si nu a aparut in top 3 decat dupa ultima iesire de la poligon.

Ea a efectuat doua tururi de penalizare si se parea ca Rusia o sa castige si aici aurul, dupa cel cucerit de Ustyugov la masculin.

Sleptsova, Medvedtseva si Zaitseva au cochetat cu podiumul dupa fiecare iesire din poligon, doar Simone Hauswald fiind singura care a ocupat primul loc interimar, dupa efectuarea seriei a doua de trageri.

Zaitseva era prima dupa ultima tragere, dar Magdalena Neuner avea doar un ecart de 7,3 secunde, cu toate ca efectuase un tur de penalizare mai mult decat rusoaica.

Ecartul acesteia s-a rispit imediat si curand ea a fost amenintata si de Hauswald. Pana la urma, Zaitseva a rezistat pentru mai putin de doua secunde pe pozitia secunda, in timp ce germanca a luat bronzul.

Cu toate ca nu a ratat nimic si a fost singura sportiva care nu a efectuat tururi de penalizare, Olga Medvedtseva a terminat pe locul 4.

Cu 5 tururi de penalizare, Eva Tofalvi a terminat pe locul 24, desi dupa primele doua opriri la poligon era a 10-a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu