marți, 16 februarie 2010

Inevitabilul s-a produs: Magdalena Neuner a cucerit aurul

Magdalena Neuner nu a mai facut calcule gresite si a obtinut aurul olimpic in cursa de pursuit.

Sosita a doua la sprint, cu o intarziere de doar 1,5 secunde fata de Anastasiya Kuzmina, Neuner a mers in ritmul caracteristic si a trecut repede pe primul loc. Ea a depasit primele doua trageri fara tinte ratate, in timp ce Kuzmina a facut o greseala la a doua tragere.

Neuner a ramas concentrata si desi a ratat doua tinte a avut peste 10 secunde avans de Kuzmina, care a reusit o noua performanta prin clasarea pe locul secund.

Medaliata cu bronz de la sprint, Marie Dorin, a ratat si ea tot doua tinte, dar deplasarea pe schiuri a aruncat-o pe locul 17. Totusi, o alta biathlonista din Franta, Marie Laure Brunet, care a avut o tragere perfecta, a obtinut bronzul.

O ascensiune impresionanta a fost facuta de Tora Berger, care a avut de asemenea o tragere imaculata si a terminat pe 5, desi la start a plecat a 33-a.

Eva Tofalvi a terminat pe locul 19, efectuand doua penalitati. Mihaela Purdea, care avea doar o tinta ratata dupa primele 3 treceri prin poligon, a irosit 3 focuri la ultima tragere si a terminat pe locul 49, in timp ce Dana Plotogea a fost a 52-a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu