duminică, 3 ianuarie 2010

Sandrine Aubert s-a impus la Zagreb, iar Maria Riesch o depaseste pe Vonn

Sandrine Aubert a revenit la victorie si dupa locul 2 ocupat in ultima cursa din 2009, a castigat slalomul de la Zagreb, intaia cursa prezenta in calendarul pe 2010 al Cupei Mondiale.

Intrecerea din Croatia a avut multe rasturnari de situatie si nu a mai existat dominatia fara concesii a unei singure schioare, asa cum s-a petrecut la Lienz.

Invingatoarea de atunci, Mariles Schild, a fost intre primele in prima mansa, dar in partea a doua a iesit din competitie inainte de final, la fel cum s-a intamplat si cu lidera Cupei Mondiale, Lindsey Vonn.

Principala adversara a acesteia, Maria Riesch, nu a prins podiumul, fiind scoasa din top 3 de sora sa, Suzanne Riesch, la al 2-lea podium din cariera. Maria a reusit insa sa treaca pe primul loc, cu un avans de doar 5 puncte.

Kathrin Zettel, a terminat pe locul 2, cu toate ca inregistrase in prima parte cel mai bun rezultat. Ea ramane astfel a treia in ierarhia generala, dar in calendarul Cupei Mondiale urmeaza doua coborari, unde specialista este Vonn.

Rezultate:

1. Sandrine Aubert (FRA) 2:00.36
2. Kathrin Zettel (AUT) 2:00.79
3. Suzanne Riesch (GER) 2:01.10

Clasament:

1. Maria Riesch (GER) 599 puncte
2. Lundsey Vonn (SUA) 594 puncte
3. Kathrin Zettel (AUT) 569 puncte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu