sâmbătă, 6 martie 2010

Hannu Manninen isi incheie sezonul cu un triumf, anuntand ca va concura si in 2011

Hannu Manninen a obtinut in cele din urma un succes in fata propriilor suporteri, dupa ce fusese invins de Magnus Moan in intrecerea din 5 martie.

Cei 10 kilometri ai fondului au pornit de la rezultatele consemnate in antrenamentul oficial din 4 martie, intrucat conditiile meteo au facut imposibile evolutiile la trambulina.

Revenit in activitate in actualul sezon pentru a cuceri un aur olimpic, dar fara sa izbandeasca asta la Vancouver, celebrul finlandez si-a refacut blazonul prin etapele de la Lahti, unde a obtinut un loc secund si o victorie.

"Este ultima cursa pentru mine in actualul an comeptitional si sunt fericit ca am castigat. Am decis sa evoluez si in sezonul urmator", a anuntat Manninen (foto Reuters).

El a fost urmat de un alt veteran, Felix Gottwald, care a reusit sa-l intreaca pe final pe deja castigatorul Cupei Mondiale, Jason Lamy Chappuis.

Gottwald nu s-a decis daca va mai cocnura si in sezonul urmator, limitandu-se pe moment la ultima cursa a sezonului, programata in weekend-ul urmator la Oslo.

Rezultate:

1. Hannu Manninen (FIN) 25:08.6
2. Felix Gottwald (AUT) 25:37.0
3. Jason Lamy Chappuis (FRA) 25:44.5

Clasament:

1. Jason Lamy Chappuis (FRA) 1055 puncte
2. Felix Gottwald (AUT) 799 puncte
3. Eric Frenzel (GER) 688 puncte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu